Volg ons via Twitter
Volg ons via Facebook
Volg ons via Facebook
 

Dag 3 van het Glazen Huis NOP

22-12-2014 13:00Het is alweer voorbij, de vierde editie van het Glazen Huis NOP. Gisteren, 21 december, was alweer de laatste dag.. en een dag om niet te vergeten!

Met optredens van Irina & Igor , immy van der Lee, Roel van Kuyk, Emmy van Boven, Four the Record  en DJ Bennie hadden we weer een vol en vooral gezellig programma. Daarnaast kwamen veel mensen langs om nog een donatie te doen voor de vrouwen en meisjes die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. 

Rond 15:30 uur kwam 3FM DJ Paul Rabbering naar Emmeloord om namens 3FM aandacht te schenken aan ons Glazen Huis NOP. Samen met burgemeester Auke van der Werff heeft Paul Rabbering de deur geopend voor onze DJ's Martijn, Gerben en Frans.

En toen was het eventjes wachten op de bekendmaking van de eindstand. Met de Noordoostpolder hebben we het fantastische bedrag van € 30.218,44 opgehaald!

De commissie van het Glazen Huis NOP is ontzettend trots op dit bedrag en wil de DJ's, alle sponsoren en vrijwilligers en iedereen die een donatie heeft gedaan bedanken voor hun bijdrage! 

   

Er zijn nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je naam:
Je e-mail adres:
Je bericht:

TUSSENSTAND